People, Portfolio

Portraits

January 12, 2015

Naturligt har blivit ett ord jag jobbar så mycket som möjligt efter. Naturliga omgivningar. Naturligt ljus. Ett naturligt och oposerat sätt att vara framför kameran.

Varför detta ständiga fokus på det naturliga? För att då blir det mer sannolikt en bild som berättar något om vem personen är. Om personen känner sig hemma i miljön, med ljuset och får uppföra sig som hen brukar är det större sannolikhet att hen slappnar av. En onödigt avancerad posering säger väldigt lite om personens personlighet, den säger snarare mer om personens förmåga att posera. Jag vill ha minst möjligt som distraherar från kommunikationen mellan oss och en perfekt porträtt är för mig när personen framför kameran agerar som om kameran inte fanns där, oavsett vart blicken är riktad.

portratt-02

portratt-03

portratt-04

portratt-05

 

portratt-07

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply