Thoughts

Välkommen til hopkoket

April 19, 2017

För att vara helt ärlig med dig när det gäller vad du bör förvänta dig av den här hemsidan … den innehåller lite av allt. Min förhoppning är att den ska fungera mer och mer som en fristad. Jag vill ha nånstans att kunna lägga ut just det jag vill lägga ut, just där och då. Resultatet är för närvarande ett hopkok av egna projekt, nya/nyupptäckta/nyredigerade bilder, och en sorts portal för annat som jag sysslar med. Inte ens språket är konsekvent. Men just nu känns det bäst med svenska.

Och något annat jag känner väldigt starkt för är att dela mina erfarenheter med andra bröllopsfotografer genom att skriva mer om att vara bröllopsfotograf. Vi fotografer skriver väldigt mycket till våra kunder, men jag tror att vi aldrig är så ärliga som när vi skriver till varandra om våra erfarenheter. Och vem vet, kanske även andra tycker det är intressant också?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply