Places, Västra Spöland

Västra Spöland

December 18, 2013

Låt mig få presentera byn Västra Spöland.

Här betar korna.
Här rinner Vindelälven förbi.
Här hälsar man på förbipasserande.
Här får man inbjudningar tlll byns arrangemanger i brevlådan.
Här bor och arbetar jag.

2013 har varit ett år jag gärna vill minnas och titta tillbaka på. Flytten till Västra Spöland med närheten till naturen har bidragit till det. Nu ser jag fram emot 2014 med nya bekantskaper, nya uppdrag och nya bilder. Vi ses där!

vastra-spoland-02 vastra-spoland-03 vastra-spoland-04 vastra-spoland-05vastra-spoland-08 vastra-spoland-09 vastra-spoland-10 vastra-spoland-11 vastra-spoland-12vastra-spoland-15 vastra-spoland-16vastra-spoland-18vastra-spoland-20 vastra-spoland-21

Warning: Undefined variable $post in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Mattias Pettersson February 26, 2017 at 04:03

    Fantastiska bilder, lägg ut fler!

  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.