Events

Vännforsbäck

June 2, 2014

Festivalen Kullar & Klang finns i vackra Vännforsbäck på östra sidan av Vindelälven, vilket är extra trevligt eftersom jag bor i Västra Spöland och väldigt nära till.

Då jag läste om festivalen fick jag en känsla av att det var en festival i Urkults anda, en festival som präglas av naturen och en festival där man känner sig väldigt välkommen. Nu såhär efteråt kan jag konkludera med att jag hade helt rätt!

kullar-klang-01kullar-klang-05kullar-klang-07 kullar-klang-08 kullar-klang-09 kullar-klang-10kullar-klang-13

Warning: Undefined variable $post in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.