Commissioned

Lövsjö

September 26, 2013

En dimmig sommardag i juli åkte jag söderut till Lövsjö gård som ligger ett par mil väster om Örnsköldsvik. På uppdrag för Dustin’s kundtidning Solutions fotade jag på gården till ett reportage om hur bönderna på Lövsjö Gård håller koll på sina 300 kor med hjälp av ett trådlöst nät.

En del av briefen jag fick var fokusera inte på IT! och det är jag glad över. Mycket trevligare att fota människor och djur än datorer.

Bilder på Lövsjö Gård för Dustins kundtidningBilder på Lövsjö Gård för Dustins kundtidning Bilder på Lövsjö Gård för Dustins kundtidning lovsjo-gard-09

Warning: Undefined variable $post in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.