Places, Västra Spöland

Västra Spöland

September 29, 2014

Det är en stor glädje att kunna visa fram nya bilder från ett pågående eget projekt om Västra Spöland. Det intressanta med att fotografera en liten by är att det är förvånansvärt hur mycket man kan hitta. Att avgränsa sig till ett litet område i taget är ett bra sätt att jobba som dokumentärfotograf. Det blir lättare att utforska och lära mer om det och dom jag fotograferar.

en-sommar-i-vastra-spoland-02 en-sommar-i-vastra-spoland-03en-sommar-i-vastra-spoland-05 en-sommar-i-vastra-spoland-06 en-sommar-i-vastra-spoland-07 en-sommar-i-vastra-spoland-09en-sommar-i-vastra-spoland-13en-sommar-i-vastra-spoland-16

Jag vill även tipsa om bilderna från Stellan och Maud Strands gård i Västra Spöland.

Warning: Undefined variable $post in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.