Commissioned

Väven i Umeå

September 15, 2014

(Illustration: Mir / Arkitektur: Snøhetta)

Något av det roligaste med att vara frilansfotograf är variationen i de olika uppdragen. En sommardag för ett par år sen fotograferade jag från Tegsbron i Umeå på uppdrag för de norska arkitekturillustratörerna Mir. Bilderna jag tog utgjorde fundamentet för landskapet i Mirs illustration av Väven för norska arkitekterna Snøhetta.

Jag tänkte det kunde vara intressant att återvända till Tegsbron över Umeälven och fotografera den färdiga Väven för att här presentera både före och efter. Väven innehåller ett kulturhus, ett inomhustorg, restauranger, caféer och hotell.

Väven i Umeå för Mir
vaven01
Jag vill tipsa om sidan kulturvaven.se där du hittar en timelapse av byggandet från början till slut.

Warning: Undefined variable $post in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22 Warning: Attempt to read property "ID" on null in /customers/c/c/0/bjarteedvardsen.com/httpd.www/frilans/wp-content/plugins/hemlock-core/inc/social_share.php on line 22

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.